Данъчните затвориха  онлайн сергията с ръчно нанизани бижута, която Радина

...
Данъчните затвориха  онлайн сергията с ръчно нанизани бижута, която Радина
Коментари Харесай

Не й пука от НАП: Радина Радина Кърджилова с нов бизнес на черно

Данъчните затвориха  онлайн сергията с ръчно нанизани бижута, която Радина Кърджилова въртеше повече от година. Сега звездата се зае с ново комерсиално начинание. Тя е почнала търговия с ръчно рисувани чанти и портфейли, настояват осведомени. Аксесоарите били уникати, основан персонално от Радина, в която има освен актьорски, само че  и художествена гений.

Радина прибягна до своите заложби на художник и бижутер, откакто предходната година театрите затвориха поради пандемията и те с Деян Донков останаха без пари. Актрисата стартира да ниже гривни и герданчета и да ги продава на баснословни суми, само че без да заплаща налози. Един нищо и никакъв накит се оферираше за 150 лева Въпреки високите цени бизнесът процъфтяваше, досега в който Национална агенция за приходите не стартира всеобщи инспекции за укрити приходи и бизнеса пропадна.

Кърджилова освен не заявяваше приходи от своите занаятчийски занимания, само че даже нямаше компания на свое име, с която да прави комерсиалната активност. Затова тя спря търговията си тъкмо когато нещата вървяха толкоз сполучливо.

Актрисата обаче не се отхвърля от търговията по принцип, а единствено от  бижутата. Звездата се занимава с ръчно рисувани чанти, портфейли, колани и други аксесоари, шушукат в актьорските среди. Тя купувала евтини артикули и ги украсявала постой личен дизайн, като рисувала върху тях по този метод ги трансформира в уникати. Вече не предлага стоките непосредствено през профилите си в обществените мрежи, а  разчитала на реклама от уста на уста, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР